Kúpiť nordic walking palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Nordic walking palice  >  Kurzy nordic walking chôdze

Kurzy nordic walking chôdze

Tentokrát pre vás máme niekoľko tipov na kurzy, na ktorých sa naučíte správnu techniku nordic walking chôdze.

S nordic walking palicami sa to má takto. Môžete s nimi chodiť tak, ako vás napadne, ako sa vám palice najlepšie držia a chôdzu vám podporia. Ale so správnou technikou podporíte chôdzu a svoj športový výkon oveľa viac. Uvádza sa, že so správnou nordic walking technikou ušetríte až 40 percent vydanej energie.

Kam na kurzy nordic walkingu?

Kurzy severskej chôdze ponúkajú napr. špecialisti z Nordic Sports. Kurzy prebiehajú každý mesiac mimo leto, najbližšia teda v septembri. Nordic Sports ponúka kurzy pre pre začiatočníkov aj pokročilých. Špecialitou je zoznamovací MINI kurz, ktorý trvá len 3 hodiny a na ktorom sa dozviete informácie o výbere vybavenia a základnú techniku ​​severskej chôdze.

Klasický základný kurz trvá celý deň (cca 7 hodín). Na kurz jazdia ľudia z Česka i Slovenska a je to najobľúbenejší kurz v ponuke. Pre kurz je nutné disponovať základnou fyzickou kondíciou, za deň prejdete najmenej 10 kilometrov. Dozviete sa, ako správne chodiť s palicami, akým chybám sa vyvarovať aj ako učiť ostatných nordic walkingu.

Kurzy Nordic walkingu pre pokročilých

Pre pokročilých sú určené kurzy funkčného cvičenia s nordic palicami, kurz zameraný na zdravý chrbát a tiež kurzy pre záujemcov o prácu inštruktora severskej chôdze, ktorý vychádza z fínskej školy nordic walkingu.

Na kurzy sa vybavte novými palicami Leki Response

Leki je synonymom kvalitných palíc na nordic walking. Za výber tejto značky vás každý inštruktor len pochváli. Leki Response NEW sú vyrobené z hliníka, majú madlá z prírodného korku a hrot z karbidového železa. Palice padnnú veľmi dobre do dlane, sú veľmi ľahké (342 gramov dohromady!), Precízne prevedené aj podľa recenzií náročných zákazníkov, ktorí vyskúšali palice rôznych značiek.

Za cenu okolo 45 eur výborná kúpa pre turistov, ktorí to so severskou chôdzou myslia vážne.

Zdieľajte článok



Odporúčame nordic walking palice






Ďalšie novinky

Nordic walking a chudnutie

Nordic walking, alebo tiež severská chôdza, je výborným prostriedkom na chudnutie. Ako správne a zdravo chudnúť s nordic walking?

všetky novinky